tijm

Ons assortiment kookboeken

Bel&Jet culinaire communicatie staat middenin de wereld van kookboeken. Wij hebben contact met de belangrijkste uitgevers. Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment kookboeken. Zoekt u iets specifieks? Wij adviseren u graag ‘buiten de kaart om’.

Welke wijn waarbij
Praktische aanwijzingen en wijnsuggesties voor honderden gerechten van Hubrecht Duijker. Een succesvolle klassieker over wijn-spijs.
Prijs: € 12,95

Kook ook Holland
Herontdek de klassieke én moderne Nederlandse gerechten: van hete bliksem, hachee en zelfgemaakte bitterballen tot gevulde boterkoek met abrikozen en speculaasbrokken.
Prijs: € 6,95

Noma
Rene Redzepi wordt ook wel de grondlegger van de Scandinavische gastronomische revolutie genoemd. In het restaurant Noma, volgens kenners het beste restaurant ter wereld, maakt hij indruk met verse en lokale producten uit Scandinavië.
Prijs: € 49,95

Wild! - Nieuwe recepten voor alle seizoenen
Het wildbasisboek voor iedereen die wil genieten van het eerlijkste scharrelvlees dat er is. Het accent ligt op hoofdmaaltijden met wild voor alle seizoenen, maar ook met recepten voor de lunch, zoals salades en soepen. De recepten zijn lekker, origineel en niet moeilijk te maken.
Prijs: € 24,95